söndag 10 augusti 2008

Underbart är kort

Jaha, nu är stickstämman i Karlstad slut och jag säger bara det; vilka underbara dagar och vilka underbara människor som fixat och donat med allt detta. Av hjärtat tack till Marianne, Veronica, Irene, Ulrika, Mona och Åsa.
Temat var sockor och vi har lärt oss att sticka sockor från alla möjliga håll och på alla upptänkliga sätt. Alla var så generösa och delade med sig av sina kunskaper så jag känner mig väldigt inspirerad.
Massor av garn från TRE olika garnaffärer fanns att köpa och jag kan väl säga att jag unnade mig en hel del.

Känner mig så glad och uppfylld av tacksamhet att få vara med om två dagar fyllda av glädje, gemenskap och skaparglädje.
Egentligen är det konstigt att det inte är moms eller någon annan skatt på sånt här.

7 kommentarer:

Inger sa...

Håller med dig om att det var härliga dagar.

Anonym sa...

Toppendagar!!Alla underbara stickerskor!Jag har lagt denna helg till mina batterier.Jag kommer vara full laddad av härliga ,färgsprakande minnen med glada skratt till den mörka tiden vi har framför oss.Tack för en jättefin gemenskap och nya kunskaper!!/Ella Karlsson
Norrköping.

Stick-kine sa...

Vilken helg! Härliga nya och gamla stickvänner möttes och jag känner mig så inspirerad av allt jag lärt mig och fått se - blev så imponerad! Tack alla som var med och gjorde helgen så innehållsrik och fin!Hälsningar från Stick-Kine

Anonym sa...

Återigen fick jag en energikick av dessa dagar. Kul att träffa alla trevliga och kunniga människor. En hel helg dessutom.Läste lite på din blogg om att du håller kurser i mindfullness. Tänk om stickhelgen hade varit en dag till. Då jag kunde sitta brevid dig och förkovra mig lite i att leva här och nu.
Stickande kramar Johanna R T

Anonym sa...

Oj, jag blir nästan sugen på att börja sticka igen. När jag var 18 så stickade jag en slips som jag ännu har kvar och vårdar ömt, så jag kan nästan förstå passionen i "de smala pinnarnas och tunna trådarnas konst"!

Metta sa...

Vilka fantastiskt trevliga och innehållsrika dagar vi fick vara med om i helgen. Nu gäller det att försöka omsätta alla nya lärdomar i praktiken. Det fina kompendiet vi fick med oss kommer att vara till stor hjälp.
Hälsningar från Metta i Norrköping

Irene sa...

Hej Yvonne!

Det var så trevligtatt ha dig här!
Tack för den nya uppläggningen.Tror att det sitter.

Kram Irene