tisdag 23 september 2008

Just nu


Jo, sjalen då.
Stickar den i Sarek och eftersom jag har massor av mohairgarn så lägger jag också in strimmor av mohair på några varv då och då.
Det blir mera livfullt och ytan blir också mer spännande.
Dessutom gillar jag mohair, fast jag inte stickar enbart med det så ofta.

Annars så ska jag snart ha ledigt några dagar.
Njuta, vara hemma, vara mindful.

6 kommentarer:

Anonym sa...

´Láter som det blir nágot tjusigt och varmt. Hoppas bara du inte behöver använda den pá ett tag.
Julius (dock ej Cesar)

Anonym sa...

Blir nog toppen Vonna, men varför nöja sig med Sarek, när det fantastiskt mjukt sammetslena VARIOFLEX med redan innan, i själva garntråden, inbyggt MÅHÄR, finns.
Dessutom en nollans ståltråd för att ge lite mer stadga åt själva plagget. Kan upplevas lite stelt av vissa men oj, vilken passform, när man använt den bara 5-600 gånger. Helst ska man sova i badkaret med 43-gradigt vatten, iförd plagget, för då uppnår man den ultimata passformen. Det har dock rapporterats om fåtalet incidenter, när plagget under natten krympt och ej gått att få av sig morgonen efter. Avhjälptes dock i alla fallen med svetslåga, vinkelslip och plåtsax.

Slut på expertråden - snart måste jag nog fakturera!

Socrate "The knitting guru"

Anonym sa...

Julius: Idag var det ett fantastiskt sommarväder här i Småland. Så jag tror inte det är aktuellt med tjock sjal ännu.


Socrate: Kan du mejla när du ska ha på dig detta klädesplagg. Jag vill för allt i världen inte missa att vara på jobbet då.

Anonym sa...

Kan du fethaja att jag ska göra!
Ska ringa, maila och SMS'a!
Om jag nu lyckas avsluta "sticket".
En nollans ståltråd lossnade i gårkväll - när jag som vanligt satt framför TV'n och stickade och läste en bok och drack kaffe och skrev på min senaste roman och kliade mej lite i ena örat och skruvade i en skruv och bytte en glödlampa och hade det allmänt småmysigt - och trasmade upp flera av mina nyss stickade varv och då ska man veta att ett varv med "mitt garn" tar två dar! Men ändå...
SNACKA OM ATT HAMNA I STICKET!

Anonym sa...

Hoppas det fina vädret háller i sig för dig sá du inte behöver stressa. Har här för första gángen förstátt varför jag aldrig lyckats sticka....man máste sá klart sticka, läsa en bok, dricka kaffe, titta pá TV och lite annat smátt och gott simultant för att maskerna skall falla pá plats... därav sá fá män med sticke i hand.
En frága av ren nyfikenhet/okunnighet. Kan/fár man äta samtidigt med övriga aktiviteter? Eller riskerar man garnet dá?? :o)
Julius "klickarn"

Anonym sa...

Nja, det är nog inte så lyckat att äta samtidigt som man stickar. Däremot går det fint att smutta på ett glas rött. Fast då får väl mönstret inte vara för komplicerat.